Zaloguj się |  Zarejestruj się

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Koszulka forumowa
PostWysłany: Czw Gru 10, 2009 6:49 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Łeba / Lębork
Co Wy na to, abyśmy sprawili sobie jakąś stiltskinową koszulkę?? Od akcji Leni minęło już trochę czasu....

Profil  Offline

Temat postu: Re: Koszulka forumowa
PostWysłany: Czw Gru 10, 2009 8:17 pm 
można, czemu nie. proponowałbym wybrać kilka fot, jakoś fajnie je wkomponować w koszulkę i dać adres forum, żeby się te nasze koszulki wyróżniały spośród reszty :P

PostWysłany: Czw Gru 10, 2009 8:34 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Rumia
Koszulki ze zdjęciami już były,przy okazji okrągłych urodzin Raya, trzydziestych :P
Ewa ma inny pomysł,zobaczymy czy wypali. Ale adres forum można dać,czemu nie...

Profil  Offline

PostWysłany: Czw Gru 10, 2009 8:47 pm 
Awatar użytkownika
Vaselinho napisał(a):
można, czemu nie. proponowałbym wybrać kilka fot, jakoś fajnie je wkomponować w koszulkę i dać adres forum, żeby się te nasze koszulki wyróżniały spośród reszty :P

Ze zdjęciami byłoby ciężko no i koszta kolorowego nadruku byłyby dosyć duże.
Powiem szczerze, że myślałam o czymś takim jak wymyśliła nasza francuska koleżanka Cati :

http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... D=16836740

a na plecach można byłoby dorzucić adres forum....

Profil  Offline

PostWysłany: Czw Gru 10, 2009 9:53 pm 
Ewa napisał(a):
Powiem szczerze, że myślałam o czymś takim jak wymyśliła nasza francuska koleżanka Cati :

a na plechach można byłoby dorzucić adres forum....

pomysł też ciekawy, trzeba by pomyśleć nad jakimś ciekawym projektem, według mnie adres strony mógłby być na plecach, a co sądzicie o zestawieniu z tyłu koszulki

nick
adres forum

?

PostWysłany: Czw Gru 10, 2009 10:09 pm 
Awatar użytkownika
Vaselinho napisał(a):
Ewa napisał(a):

a na plechach można byłoby dorzucić adres forum....

pomysł też ciekawy, trzeba by pomyśleć nad jakimś ciekawym projektem, według mnie adres strony mógłby być na plecach, a co sądzicie o zestawieniu z tyłu koszulki

nick
adres forum

?

Nick odpada. Trzeba byłoby za każdym razem używać nowej matrycy do każdej koszulki co już w ogóle podniosłoby koszta.

Zapytałam wstępnie chłopaka z www.cupsell.pl, który był odpowiedzialny za przygotowanie forumowych koszulek na tegoroczny koncert U2 jaki byłby koszt takiego t-shirtu. Obiecał dać odpowiedź w ciągu kilku dni.

Profil  Offline

PostWysłany: Czw Gru 10, 2009 10:13 pm 
to czekamy na odpowiedź :P

PostWysłany: Pią Gru 11, 2009 9:54 pm 
Awatar użytkownika
Weszłam dziś na stronę jednego ze sklepów internetowych oferujących własne zaprojektowanie koszulki
i wyszło mi coś takiego. Damska i męska
Image Image

Cena : damska - 30,50 zł
męska - 31,72 zł
+ 8,00 zł przesyłka

Taniej już nie znalazłam.
(gdyby adres forum przerzucić na tył, jak proponował Vaselinho, sklep liczy sobie kolejne 10 zł. a myślę, że z przodu jest bardziej widoczny)

Profil  Offline

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 2:47 am 
Miejscowość: Warszawa
Witam, przepraszam za odkop, ale jestem nowa i co nieco chciałabym powiedzieć. Przede wszystkim zapytać co z koszulkami? Czy te powyższe można zamawiać? Mi się by widziała koszulka - z przodu zdjęcie Ray'a, z tyłu napis: Ray Wilson and Stiltskin + adres forum.

Profil  Offline

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 3:55 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Wrocław
Ewa napisał(a):
Weszłam dziś na stronę jednego ze sklepów internetowych oferujących własne zaprojektowanie koszulki
i wyszło mi coś takiego. Damska i męska
Image Image

Cena : damska - 30,50 zł
męska - 31,72 zł
+ 8,00 zł przesyłka

Taniej już nie znalazłam.
(gdyby adres forum przerzucić na tył, jak proponował Vaselinho, sklep liczy sobie kolejne 10 zł. a myślę, że z przodu jest bardziej widoczny)

Uważm, że ten projekt jest świetny. Link z naszym forum powinien być z przodu, ponieważ jak powiedziano jest bardziej widoczny, bardziej rzucający się w oczy :)

Profil  Offline

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 6:05 pm 
Awatar użytkownika
Andziorka napisał(a):
Witam, przepraszam za odkop, ale jestem nowa i co nieco chciałabym powiedzieć. Przede wszystkim zapytać co z koszulkami? Czy te powyższe można zamawiać? Mi się by widziała koszulka - z przodu zdjęcie Ray'a, z tyłu napis: Ray Wilson and Stiltskin + adres forum.

Cieszę się, że jest zainteresowanie nowymi koszulkami. Ten mój projekt niestety umarł śmiercią naturalną właśnie z powodu braku zainteresowania to raz, a także z tego względu, że każdy ma inne wyobrażenie takiej forumowej koszulki czemu akurat się nie dziwię. Powiem tak, lato za pasem i koszulka forumowa z pewnością by się przydała. Byłoby to coś co wyróżniałoby nas spośród innych na koncertach i jednocześnie stanowiłoby dobrą reklamę forum. Przy projektowaniu koszulki na koncert U2 w ubiegłym roku, na forum u2-site ogłoszono konkurs. Forumowicze przedstawili swoje pomysły, a potem przez określony czas można było głosować na swój ulubiony projekt. Moglibyśmy pójść tym tropem, wszystko zależy od nas.

Profil  Offline

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 7:33 pm 
Awatar użytkownika
temat koszulkowy jakos mi umknal :oops:
Te ktore dalas na koncu Ewo sa calkiem dobre. Pewnie ze mozna by bylo stworzyc cos super-hiper, ale po pierwsze ile to bedzie kosztowalo? (jest nas niezbyt wiele na forum a chetnych na koszulki pewnie jeszcze mniej, a wiadomo ze im wiecej tym taniej) a po drugie sama realizacja poczawszy od pomyslu trwala by pewnie bardzo dlugo. Wiec moze poki co zostanmy przy tym pomysle?

Profil  Offline

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 7:39 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Łódź
Im prostszy projekt tym lepiej- tym będzie bardziej widoczny. Już to co proponuje Ewa jest świetne. Można jeszcze ot bardziej rozmieścić przestrzennie, pobawić się czcionką, i zrobić coś co będzie od razu rozpoznawalne. Przecież nie chodzi o to, żeby robić takie koszulki jakie są dostępne w oficjalnym sklepiku, ale stworzyć coś swojego.

Profil  Offline

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 8:28 pm 
Awatar użytkownika
Tomek napisał(a):
Im prostszy projekt tym lepiej- tym będzie bardziej widoczny. Już to co proponuje Ewa jest świetne. Można jeszcze ot bardziej rozmieścić przestrzennie, pobawić się czcionką, i zrobić coś co będzie od razu rozpoznawalne. Przecież nie chodzi o to, żeby robić takie koszulki jakie są dostępne w oficjalnym sklepiku, ale stworzyć coś swojego.

Jestem tego samego zdania - im prostsze tym lepsze i za cenę przystępną dla każdego. Względem czcionek te, które są w moim projekcie spośród oferowanych w tym sklepie internetowym według mnie najbardziej pasowały. Oczywiście jest bogata paleta kolorów do wyboru, zarówno jeżeli chodzi o samą koszulkę jak i nadruk. Dla tych, którzy chcieliby sami spróbować coś stworzyć podaję link :

http://www.fajneupominki.pl/koszulkomat.html

Profil  Offline

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 12:13 am 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Wrocław
Ewa napisał(a):
Tomek napisał(a):

Jestem tego samego zdania - im prostsze tym lepsze i za cenę przystępną dla każdego. Względem czcionek te, które są w moim projekcie spośród oferowanych w tym sklepie internetowym według mnie najbardziej pasowały. Oczywiście jest bogata paleta kolorów do wyboru, zarówno jeżeli chodzi o samą koszulkę jak i nadruk. Dla tych, którzy chcieliby sami spróbować coś stworzyć podaję link :

http://www.fajneupominki.pl/koszulkomat.html

całkowicie się z wami zgadzam ;)

Profil  Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Góra Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum