Zaloguj się |  Zarejestruj się

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: 03.12.2011r. - Konin,
PostWysłany: Pon Lis 07, 2011 8:49 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Poznań
Powiem tak, nie spodziewałem się takiej reakcji z Twojej strony. Poinformowałem Forumowiczów z chwilą wklejenia mojego posta w którym przedstawiam całą sytuację.

Dobrze, z miłą chęcią popatrzę na Twoje działania. Proponuję żebyś uzyskał info o następnych koncertach [miejscach, terminach, cenach biletów, godzinie wejścia] może wtedy zrozumiesz choć w minimalnym stopniu moją postawę.

pzdr.
alien_poz

Profil  Offline

Temat postu: Re: 03.12.2011r. - Konin,
PostWysłany: Pon Lis 07, 2011 8:58 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Łódź
Alien, co jest niezrozumiałego w tym co napisałem? Piszesz list otwarty w imieniu społeczności forum, a zanim to zrobiłeś poinformowałeś o tym jedną osobę. Przepraszam bardzo, ale dla mnie to jest co najmniej dziwne. Jeśli robisz coś z ramienia nas wszystkich, może najpierw powiedz nam o tym, i zapytaj co o tym sądzimy.

I ja nie bardzo rozumiem jaki związek ma pisanie listu otwartego, a podawaniem informacji na temat okoliczności koncertów.

Profil  Offline

Temat postu: Re: 03.12.2011r. - Konin, Aula
PostWysłany: Pon Lis 07, 2011 9:05 pm 
Awatar użytkownika
Moderatora proszę o przeniesienie do stosownego działu.

Kończąc dyskusję powiem tak: zareagowałem tak, jak Ty byś zareagował gdyby ktoś Tobie powiedział, że Twoja Matka sypia z listonoszem...
ja zawsze staram się bronić swojej rodziny - za taką uważam to forum.

Najwyraźniej zbyt bardzo ją kocham.

pzdr.
alien_poz

Profil  Offline

Temat postu: Re: 03.12.2011r. - Konin, Aula
PostWysłany: Pon Lis 07, 2011 9:10 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Łódź
Zaraz przeniosę.

Po prostu prosiłbym wszystkie osoby, żeby sprawy związane z funkcjonowaniem społeczności dookoła forum rayzone.pl załatwiali najpierw na forum, a dopiero później poza nim. Jeżeli ktoś obraża użytkowników forum, czy też robi coś przeciwko nim, to chcielibyśmy to wiedzieć. Dalej nie wiem co powiedział manager z Konina, i jak to się odnosiło do osób z forum, ale dalej jestem niezadowolony, że ktoś robi coś w moim imieniu, a ja nie mam o tym pojęcia. Tyle i tylko tyle.

Profil  Offline

Temat postu: Re: Zażalenia vel Gorzkie Żale
PostWysłany: Sob Lis 12, 2011 3:59 pm 
Awatar użytkownika
Witam,

Piszę to z wielkim żalem. Wiem, że dzisiaj została wysłana "sonda" do kilkunastu osób z forum. Z pytaniem czy dobrze czy też źle zrobiłem reagując na rozmowę telefoniczną z Organizatorem koncertu w Koninie. Chciałbym zaznaczyć, że nie jestem idealny. Dużo rzeczy robię pod wpływem chwili. To właśnie "te rzeczy" mnie napędzają, jednak czasem sprawiają, że "obrywa mi się po uszach" ;)
Pragnę stanowczo zaznaczyć, że nie będę bierny w sprawach tego forum. Bierność mnie zabije i będzie równoznaczna z odejściem z tego Forum. Po prostu jeśli mam coś robić to - to robię, jeśli mam nic nie robić to mija się to dla mnie z celem.
Jeśli moje zachowanie sprawiło, że w ostatnim czasie na to forum weszło więcej Ludzi, to ja się z tego cieszę. Nie cieszy mnie jednak fakt tego, że ten jakże kruchy organizm jest w "zaawansowanym procesie rozkładu". Uważam, że trzeba dać mu "silnego kopa", zrobić coś - razem. Nie, nie, nie - na pewno nie - bycie biernym nie jest dla mnie tutaj rozwiązaniem.
Jako, że został tutaj wyciągnięty argument o nie poinformowaniu Wszystkich z tego forum o podjętej przeze mnie reakcji - przed jej powzięciem, chciałbym zaznaczyć, że teraz dzieje się to samo tylko z innej strony. Smutne to... i w pewnym stopniu niekonsekwentne.

Pragnę przeprosić Wszystkich, którzy czują się dotknięci moją reakcją. Jednocześnie informując, że jeśli ponowi się taka sytuacja - zrobię dokładnie to samo. O ile jeszcze będę na tym Forum... bo to wszystko powoli traci już sens...

pozdrawiam:
Paweł Urbański
(alien_poz)

Profil  Offline

PostWysłany: Sob Lis 12, 2011 8:38 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Toruń
Nie chcę rozsądzać sprawy "listu otwartego". Dorośli jesteście i wierzę, że się dogadacie.

Proponuję powołanie "rzecznika" Rayzone aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Taki rzecznik mógłby się wypowiadać w imieniu Forum w tonie i treści, jaki uzna za słuszne, biorąc pod uwagę interesy całej społeczności.

To jak, zgoda?

Na kandydatkę wysuwam Ewę, przez wzgląd na zasługi w rozwój Forum od samego jego poczęcia oraz Aliena na jej zastępcę, przez wzgląd na zasługi dokonane później.

Profil  Offline

PostWysłany: Sob Lis 12, 2011 8:57 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Łeba / Lębork
dalton napisał(a):
Proponuję powołanie "rzecznika" Rayzone aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Taki rzecznik mógłby się wypowiadać w imieniu Forum w tonie i treści, jaki uzna za słuszne, biorąc pod uwagę interesy całej społeczności.

Na kandydatkę wysuwam Ewę, przez wzgląd na zasługi w rozwój Forum od samego jego poczęcia oraz Aliena na jej zastępcę, przez wzgląd na zasługi dokonane później.

W odniesieniu do wydarzeń ostatnich dni, Twoja propozycja wydaje się być całkiem sensowna.
Dziękuję za uznanie i zgłoszenie mojej osoby na stanowisko Rzecznika Forum, jednak uważam,
że jest ktoś bardziej odpowiedni na to stanowisko. Pomijając moje prywatne sympatie, myślę,
że już niejednokrotnie udowodnił nam wszystkim, iż ma ku temu duże predyspozycje.

Ten ktoś to Alien i to jego najchętniej widziałabym w tej właśnie roli.

Profil  Offline

PostWysłany: Sob Lis 12, 2011 9:28 pm 
Awatar użytkownika
Alien bardzo szanuję Twoje zaangażowanie i serce wkładane w sprawy forumi i mimo, że Cię nie znam osobiście, wydajesz sie szalenie sympatyczną osobą, ale akurat w tej sprawie muszę zgodzić się z Tomkiem. I nie do końca chodzi o tą konkretną sytuację bo oczywistym jest, że twoja odpowiedź do managera klubu była w porządku. Ale co jeśli następnym razem Twoje działanie nie zyska uznania forum? Czy nie lepiej najpierw to przedyskutowac tutaj i zapytać innych o opinię? Sam przecież piszesz żeby robić coś - razem.

Bardzo proszę nie traktuj tego personalnie, nie chciałabym Cię w żaden sposób zniechęcić (i myśle, że nie jest to też intencją Tomka) bo zdecydowanie potrzeba tu takich ludzi jak Ty :)
A na forum nie chodzi tylko o pisanie miłych słówek, ale o wyrażanie swoich opinii, czyż nie?
Pozdrawiam serdecznie :D
Monia

Profil  Offline

PostWysłany: Sob Lis 12, 2011 9:39 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Toruń
Monia napisał(a):
I nie do końca chodzi o tą konkretną sytuację bo oczywistym jest, że twoja odpowiedź do managera klubu była w porządku. Ale co jeśli następnym razem Twoje działanie nie zyska uznania forum? Czy nie lepiej najpierw to przedyskutowac tutaj i zapytać innych o opinię?

Oczywiście, jeśli będzie jakaś ważna decyzja do podjęcia, to warto ją przedyskutować. Inaczej cała zabawa w rzecznika byłaby zamiataniem problemu pod dywan. Ale jeśli zdarzy się sytuacja wymagająca natychmiastowej reakcji, to warto mieć pod ręką osobę zaufaną, która będzie działać w zgodzie z interesem ogółu. Za taką uważam Aliena.
Obecna sprzeczka powstała przecież nie przez treść wypowiedzi Aliena, a przez formę jego działań.

Profil  Offline

PostWysłany: Sob Lis 12, 2011 9:56 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Łeba / Lębork
Temat rzecznika forum przeniesiony tutaj:

post4146.html#p4146

Profil  Offline

PostWysłany: Pią Lis 25, 2011 11:01 am 
Awatar użytkownika
Witam

dodam tylko, że do tej pory nie dostałem odpowiedzi na swój email, który był powodem tego całego
zamieszania

przykre...

pozdrawiam:
alien_poz

Profil  Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Góra Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum