Zaloguj się |  Zarejestruj się

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Zażalenia vel Gorzkie Żale
PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 5:48 pm 
jak zobaczę jeszcze raz temat bez daty i miejsca to będę zgłaszał do administracji o usunięcie - jakiś porządek musi być.

Temat postu: Re: Gazpacho - lista obecności
PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 7:02 pm 
Cytuj:
Przesadzasz trochę... W regulaminie nic nie ma o tym jak mają wyglądać nazwy tematów, poza tym o wiele lepiej wygląda (i jest bardziej widoczne) kiedy w temacie jest tylko nazwa zespołu.

ciekawy jestem Tomek, dlaczego piszesz PW a nie tutaj.
Odp: w nazwie tematu nie mam nic przeciwko, chodzi mi o zawartość posta.

PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 7:07 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Łódź
Chcesz, żebym napisał tutaj? Dobrze.

Czy coś się stało, że Stef nie podobała danych o koncercie? Ktoś, kto jest zorientowany dobrze wie, gdzie Gazpacho zagra koncerty z przełożonej na jesień polskiej trasy, a ktoś kto nie wie, a byłby zainteresowany zawsze może zapytać. Nie bardzo rozumiem jaki tu jest problem.

I też nie widzę, że czemu rzeczy natury organizacyjnej mają być załatwiane w tematach poświęconych konkretnym zespołom. Dalej, to nie jest forum poświęcone Philowi Collinsowi, i nie widzę dlaczego miałby być poświęcony oddzielny temat tylko i wyłącznie jego jednej płycie, a reszta dorobku miała by mieć miejsce gdzie indziej.

Profil  Offline

PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 7:10 pm 
1. wybacz ale jakby wszyscy pisali posty pokroju tego tutaj, to forum byłoby jednym, wielkim burdelem na kółkach.
2. to mój temat, i nic Ci do tego, chcesz to załóż sobie swój o Collinsie.

PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 7:14 pm 
Awatar użytkownika
Maciek, nie przypominam sobie, żebym zwracał się do Ciebie w sposób niegrzeczny. Jeśli tak się zdarzyło, to bardzo przepraszam, i proszę też, żeby nie padały uwagi w takim tonie. Nigdy bym nie powiedział, że wraz z Ewą jesteśmy tutaj moderatorami, i jak się komuś nie podoba, to niech założy własne forum. Naprawdę nie rozumiem dlaczego fakt, że temat nazywa się "Phil Collins", a nie "Going Back" sprawia, że przyjmujesz taką retorykę.

Profil  Offline

PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 8:47 pm 
Tomek, jestem bardzo nerwową osobą i chciałem Cie przeprosić jeśli poczułeś się urażony - nie to miałem na myśli, mnie zaś zastanawia tylko, co Ci przeszkadzało w temacie Sting In The Tail - Nowy album Scorpionsów oraz Nowa płyta Phila Collinsa już we wrześniu 2010! skoro oddają one w pełni zawartość tego, co znajduje się w temacie - lubię być precyzyjny, stąd moje oburzenie zmianą tematów, które w mojej opinii nie mówią mi nic, a jako że są po części firmowane moim nickiem, chciałbym żeby zawierały 100% tego, co ja chciałem, a nie ktoś inny.

Z mojej strony EOT.

PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 8:50 pm 
Awatar użytkownika
Chodzi o to, żeby nie robić po kilka tematów o tym samym wykonawcy, który a to wydaje płyty, a to gra gdzieś koncert, zresztą będzie trzeba zrobić porządek chociażby z reklamami przejazdów.

W takim razie, również zamykam sprawę- skasować te posty, czy gdzieś przenieść?

Profil  Offline

PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 8:55 pm 
przeniósłbym do spraw organizacyjnych, żeby kłótnie ze zmianą tematów się więcej nie powtarzały :P

Temat postu: Re: Kłótnie
PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 8:59 pm 
Awatar użytkownika
Zrobione. Jeśli ktoś jeszcze chce się o coś pokłócić, to zapraszam tutaj ; )

Profil  Offline

PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 9:05 pm 
a sugestia może być? kłótnie i gorzkie żale brzmiałoby lepiej :D

PostWysłany: Śro Wrz 22, 2010 10:09 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Rumia
a może książka skarg i zażaleń? ;)

Profil  Offline

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2010 6:50 am 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Rzeszów/Kraków
Popieram: Gorzkieee Żaaale :))))

Profil  Offline

Temat postu: Re: Kłótnie vel Zażalenia vel Gorzkie Żale
PostWysłany: Czw Wrz 23, 2010 6:45 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Łeba / Lębork
Vaselinho napisał(a):
jak zobaczę jeszcze raz temat bez daty i miejsca to będę zgłaszał do administracji o usunięcie - jakiś porządek musi być.

Słusznie. Jestem tego samego zdania i popieram w całej rozciągłości.

Vaselinho napisał(a):
[...] mnie zaś zastanawia tylko, co Ci przeszkadzało w temacie Sting In The Tail - Nowy album Scorpionsów oraz Nowa płyta Phila Collinsa już we wrześniu 2010! skoro oddają one w pełni zawartość tego, co znajduje się w temacie - lubię być precyzyjny, stąd moje oburzenie zmianą tematów, które w mojej opinii nie mówią mi nic, a jako że są po części firmowane moim nickiem, chciałbym żeby zawierały 100% tego, co ja chciałem, a nie ktoś inny.

Maćku, to nie Tomek edytował tytuły tematów. To byłam ja. Uzasadnienie? Uważam, że w zupełności wystarczy nam jeden ogólny temat poświęcony danemu artyście/zespołowi. Nie będziemy mnożyć tematów o tych samych artystach , bo dopiero wtedy zrobi się bałagan. Rozumiem Twoje upodobanie porządku, ale zrozum proszę, że to jest forum poświęcone przede wszystkim Rayowi i Stiltskin a dział poświęcony innej muzyce stanowi zaledwie jego niewielką całość. Dlatego z góry uprzedzam, że tytuły wszystkich tematów w dziale "Muzyka i Koncerty" będą zawierały tylko i wyłącznie nazwę zespołu/artysty/festiwalu.

Pozostaje mi mieć nadzieję, że to zrozumiesz.
Jeśli nie, oczywiście masz pełne prawo napisać skargę do Administratora.

Profil  Offline

Temat postu: Re: 03.10.2010 - Dom Kultury Oskard, Konin
PostWysłany: Sob Paź 16, 2010 10:36 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Poznań
http://www.genesis-news.com/c-Ray-Wilso ... -s423.html

Smuci nas to bardzo, że teksty (Polaków) pojawiają się na "it" a nie na polskim forum Ray'a ;_( i raczej czy strona WWW działa czy nie - nie ma to nic do rzeczy - jest przecież forum, które jest też właściwym do tego miejscem....

...jest to dla nas o tyle smutne, iż pod tekstem widnieje podpis polskiego autora i tutaj przytoczymy mały cytat:
"Polacy nie gęsi i swój język mają…"

a może ktoś z Polski nie zna angielskiego ani niemieckiego..... a chciałby przeczytać recenzje? ....no tak zawsze jest przecież - "tłumacz google"... - on też potrafi "pisać" po niemiecku baaaa nawet po chińsku potrafi..... ;_(

pzdr.
alieny

Profil  Offline

Temat postu: Re: 03.10.2010 - Dom Kultury Oskard, Konin
PostWysłany: Sob Paź 16, 2010 11:04 pm 
Awatar użytkownika
Miejscowość: Nowy Sącz
Do tej pory się nie wypowiadałam na forum, tylko czytam. ale napisze jak ja to widzę :) Alieny sam sobie troche odpowiedziałeś. Co więcej nie oburzałabym się, że Vaselinho publikuje na zagranicznej stronie swój tekst z Konina, skoro to robi to widocznie spotyka się z lepszym odbiorem niż wśród osób z tego forum, gdy wstawia teksty po polsku. Dwa faktycznie razi brak głównej strony , gdzie mogłyby się znaleźć tego typu artykuły. To moim zdaniem są prawdziwe powody, a nie brak "patriotyzmu".

Poza tym teraz wymogiem jest, że zna się chociażby podstawy języka, a tutaj autor wysilił się aż o dwie wersje, a po angielsku napisał bardzo zrozumiale, ja jestem na bakier z językiem i nie miałam problemu ;]... pozdr ;]

Profil  Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Góra Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum